Název projektu: Využíváme ICT ve výuce
Reg. číslo: CZ.1.07/1.3.00/51.0012
Příjemce: Bezpečnostně právní akademie, Plzeň, s.r.o., střední škola
Partneři: 49 základních a středních škol
Rozpočet: 27,7 mil. Kč
Realizace: listopad 2014 – červenec 2015
Obsah projektu:
Projekt se zaměřuje na vzdělávání pedagogických pracovníků (zvýšení a rozšíření kompetencí) v oblasti používání nových ICT technologií se specifickým zaměřením na praktické využití ve výuce. Realizací projektu dojde k prohloubení a rozšíření nabídky dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) a rozvoje znalostního kapitálu, vytvoření produktů pro DVPP po celé České republice a jejich provázání na aktuální trendy v oboru ICT.
Projekt vychází z nových poznatků o učení dospělých a využívá inovační vizualizované a interaktivní formy vzdělávání. Projekt je přímo zaměřen na průnik poznatků z teorie do praxe. Záměr projektu vychází z výsledků řady nezávislých šetření (závěry ČŠI, EU, OECD atd.).
Projekt je rozdělen do 3 klíčových aktivit, zaměřujících se na koučink, mentoring a podporu pedagogických a vedoucích pracovníků škol, na DVPP k integraci ICT do výuky a na evaluaci tohoto procesu.
Hlavní výstupy:
Momentálně zde nejsou žádná sdělení.
16. 02. 2025 - 21. 02. 2025
Lyžařský výcvik (Železná Ruda - Alžbětín) – 7. ročník
20. 02. 2025
Program všeobecné primární prevence – vztahy a sexualita (3. část) – 9. ročník
07. 03. 2025 - 16. 05. 2025
Plavecký výcvik (Klatovy) – 2. a 3. ročník (7. 3., 14. 3., 21. 3., 28. 3., 4. 4., 11. 4., 25. 4., 2. 5., 9. 5. a 16. 5. 2025)
Pondělí:
Polévka cibulová se sýrem 1,6,7,9
Vepřové maso v mrkvi 1,6,7,9, rozpek 1,3,7
Džus
Úterý:
Polévka dršťková 1,6,7,9
Smažená ryba 1,3,7, bramborová kaše 7, kompot
Čaj
Středa:
Polévka hrachová
Pečené kuře 1,7, americká rýže, okurkový salát
Mléko 7
Čtvrtek:
Polévka kedlubnová s vejci 3,6,7,9
Rajská omáčka s mletým masem 1,3,7, těstoviny 1,3
Tvaroh lipánek 7
Čaj
Pátek:
Polévka vývar s kapáním 1,3,6,7,9
Bramborová buchta 1,3,7, salát z kysaného zelí 12
Džus
© 2007 - 2025 ZŠ Chlumčany, všechna práva vyhrazena.